NIEUWS

Mijn missie bijzonder uitdragen

02 Sep 2014

traan1

Al een aantal maanden lang beschrijf ik voor wie het wil lezen over mijn eigen verleden, heden, mijn huidige proces en toekomstmuziek. Ieder stuk verteld iets over mij waarmee ik deuren van diegene wil openen die dat zelf niet kunnen. Ik houd de deur open, ze moeten er zelf doorheen, al dan niet met extra steun van mij. Mijn missie is het openen van deuren en laten zien dat er een andere kant is, al moet de kant vaak nog gekleurd worden.

Vandaag ben ik benaderd door iemand die mij heeft uitgenodigd voor een interview voor UNICEF. In hun eigen magazine van november (ook als bijlage in de Volkskrant) wordt aandacht besteed aan “de rechten van het kind”.  Ik voel me vereerd dat ik ben gevraagd en ik denk dat ik wel zinvolle informatie voor ze heb.  Dankbaar ben ik dat ik deze kans krijg, juist voor anderen die worden of zijn misbruikt, op welke wijze dan ook.

Naast het interview zal er een photoshoot worden gedaan. Leuk en spannend, op naar minder (kinder)leed in de nabije toekomst