NIEUWS

Satanisch ritueel geweld

24 Sep 2014

PentagramBedreiging

 

Een aanzienlijk deel van mijn boek Gegrepen gaat over de jaren dat ik werd misbruik en mishandeld door mij ex, iemand die zich conformeerde aan de regels van het satanisme (er zijn overigens meerdere stromingen, niet overal komt zoveel geweld voor).  Omdat het geweld letterlijk en figuurlijk indringend was over een periode van 2 jaar, beslaan de trauma’s die ik opliep in deze tijd het grootste deel van mijn meervoudige complexe posttraumatische stress stoornis, die mij al heel lang dagelijks teistert.

Satanisme is een onderwerp dat nagenoeg niet autobiografisch voorkomt in romans of publiekelijk besproken wordt.  Na lange twijfel heb ik besloten het meer aandacht te geven dan “alleen”  in Gegrepen. Juist om kenbaar te maken dat dit in Nederland voorkomt, in de hoop dat de mensen minder ruimte hebben om hun duistere, verwoestende praktijken uit te voeren.

Hoe ik mijn dagen beleef en hoe ik uitvind of en hoe ik mijn eigen therapeut kan zijn, kun je volgen via de nieuwsbrief (scroll even naar beneden en vul je e-mailadres in) en/of volg mij op de social media (http://facebook.com/doorbreekdestilte (of privé) en http://twitter.com/femkeekelhof