NIEUWS

Tijd voor meer

31 Jul 2018

Het afgelopen jaar had ik extra ruimte nodig voor persoonlijke zaken. De zorgen voor mijn gezin en gezondheid vroegen meer aandacht dan gemiddeld en inmiddels weet ik dat er één echt goede remedie is: die tijd ook nemen.

Ondanks een stilstand van berichten op dit platform, wat niet fijn was maar onontkoombaar, heeft de geïnvesteerde ruimte zijn vruchten afgeworpen.

Wat ik wel heb kunnen doen in het afgelopen jaar was het geven van landelijke lezingen, een doorontwikkeling op gebied van psychotrauma en heb met mijn werkgever een superleuk- en interessant plan voor de komende perioden kunnen maken.

Binnenkort geef ik een nieuwe update en zal ik op deze website tips vanuit het boek ‘Doorbreek de stilte’ gaan delen zodat meer mensen (inclusief hulpverleners!) gemakkelijker over traumatische ervaringen durven te spreken.